Artista oneșteană Alexandra Ungureanu a câștigat Marea Finală “Bravo, ai stil! Celebrities”, reality-show-ul de fashion difuzat de postul de televiziune Kanal D.

În afara Alexandrei Ungureanu, în marea finală a competiției cu VIP-uri au ajuns Deea Codrea, Theo Rose, Oana Radu, Andreea Tonciu și Cristina Șișcanu.

Concurentele au îmbrăcat ținute spectaculoase în marea finală a concursului de modă, în care cei trei jurați, Raluca Bădulescu, Cătălin Botezatu și Maurice Munteanu, nu au mai avut decât un rol onorific, căci toată puterea s-a aflat în mâinile publicului, cel care prin vot a stabilit numele câștigătoarei.

Iar publicul a hotărât: oneșteanca ALEXANDRA UNGUREANU ESTE MAREA CÂȘTIGĂTOARE a ediției din acest an a show-ului “Bravo, ai stil! Celebrities”. Cu 50,3% din voturi.

În ultima fază a competiției, Alexandra a depășit-o la limită pe Theo Rose, după ce și Andreea Tonciu a fost la eliminată.

Alexandra a primit și un cec de 100.000 de lei.

Dintre Alexandra Ungureanu și Theo Rose, Cătălin Botezatu a preferat-o pe Alexandra, Raluca Bădulescu a optat pentru Theo Rose, iar Maurice Munteanu ar fi vrut-o câștigătoare pe Alexandra Ungureanu „datorită maturității la care a ajuns, iar ea a demonstrat acest lucru.”

Show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities” a început în urmă cu mai bine de 10 luni și a fost întrerupt de pandemia de coronavirus în martie, filmările fiind reluate în luna mai, după ridicarea restricțiilor din starea de urgență. (sursa foto: captură TV)