Sportul Onești a ratat promovarea în Liga 3-a la fotbal, la capătul unui meci absolut nebun, în care echipa lui Cristi Vrânceanu și a lui Costel Munteanu a trecut de la agonie la extaz și a sfârșit în agonie, învinsă după un gol marcat cu șansă de Rapid Brodoc, spre finalul confruntării.

Pe stadionul Municipal din Vaslui, Rapid Brodoc și Sportul Onești s-au jucat cu inimile suporterilor lor, împărțindu-și perioadele de dominare. S-a terminat 4-3 pentru gazde, iar Sportul Onești va juca și anul viitor tot în Liga a 4-a.

Sportul Onești a avut un început de meci catastrofal, elevii lui Cristi Vrânceanu încasând nu mai puțin de trei goluri în doar 20 de minute. La fel ca în meciul tur de la Onești, când au revenit de la 1-3, Edi Tismănaru și compania au avut o perioadă excelentă concretizată prin trei goluri. După 3-2 la pauză pentru gazde, Sportul a mai marcat o dată în repriza secundă și a făcut 3-3,  scor consemnat și la finalul partidei din tur, de la Onești.

Repriza a doua a fost echilibrată, cele două formații fiind mai precaute. Când meciul se îndrepta către prelungiri, Ponea a înscris cu noroc al treilea său gol în acest joc, reușită sinonimă cu promovarea celor de la Rapid Brodoc în Liga a 3-a, cu scorul general de 7-6. (foto: captură video)