UPDATE – 11.05: Primele imagini cu INCEDIUL de la Agricultorul, din Onești, filmate de un șofer aflat în trafic – AICI

UPDATE – 10.37: VIDEO de la intervenţia pompierilor pentru stingerea INCENDIULUI PUTERNIC din ONEŞTI, de la compania Agricultorul – AICI

UPDATE – 09.31: Uscătorul de cereale la care s-a produs incendiul este încărcat cu aproximativ 30 de tone de semințe de floarea soarelui, transmite ISU.

UPDATE – 08.19: „Pentru suplimentarea forțelor de intervenție la fața locului s-a mai deplasat 1 ASAS de la DP Onești și 1 ASAS de la GI Comănești”, a mai precizat purtătorul de cuvânt al ISU.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineață, la un depozit de cereale din incinta companiei Agricultorul din Onești, la ieșirea din oraș spre Bacău. Pompierii intervin cu mai multe autospeciale, inclusiv de la Livezi fiind mobilizate forțe.

Este al doilea incendiu puternic la un depozit de cereale al unei companii din Onești, după cel de la Orbeni, al Grup Șerban, de pe data de 12 octombrie (DETALII AICI şi AICI).

„Incendiu la un uscător de cereale în municipiul Oneşti, pe strada Aleea Dumbravei. Se deplasează 2 ASAS şi 1 ASII de la DP Oneşti şi 1 ASAS de la PL Livezi”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, mr. Andrei Grecu.

Știre în curs de actualizare.