UPDATE – 27.11.2020: ULTIMA ORĂ! Polițiștii au stabilit cum s-a produs accidentul de la Lidl. VINOVAT este șoferul tractorului cu semiremorcă. Acesta a încălcat o regulă simplă de circulație și ar fi putut provoca o tragedie. Ce spune purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău – AICI.

UPDATE – 16.52: Surse de încredere din cadrul DPP ne-au transmis că tractorul implicat în accidentul de pe strada Libertății nu aparține societății.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O femeie a fost accidentată grav în această după-amiază, în jurul orei 15.00, pe strada Libertății din Onești, după ce un tractor cu remorcă, ce pare-se că ar aparține societății de gospodărire a orașului – DPP SA – a urcat pe trotuar în încercarea de a evita impactul cu o mașină care i-a apărut brusc în față. Femeia s-a ales cu un picior rupt și multiple alte leziuni.

Din primele informații, neoficiale, femeia accidentată se deplasa în calitate de pieton pe aleea din preajma supermarketului Lidl, când a fost accidentată de tractorul cu remorcă. Utilajul circula pe prima bandă pe sensul de mers Brașov – Adjud, spun martorii evenimentului, când un autoturism marca Renault, condus de o femeie pe banda a doua, în aceeași direcție de mers, i-ar fi tăiat brusc calea virând la dreapta, dorind să intre în parcarea supermarketului Lidl.

În încercarea de a evita impactul cu autoturismul Renault, șoferul tractorului ar fi tras brusc de volan dreapta, urcând pe trotuar și accidentând femeia care trăgea după ea un cărucior cu roți.

La fața locului a ajuns de urgență un echipaj medical, care i-a acordat primele îngrijiri victimei accidentului, în timp ce polițiștii rutieri oneșteni au deschis o anchetă pentru a stabili împrejurările în care s-a produs nefericitul eveniment rutier.

Știre în curs de actualizare.