Un tânăr în vârstă de 18 ani, din Onești, a ajuns astăzi la spital, după ce a fost rănit în urma unui accident rutier care s-a petrecut pe strada Victor Babeș din Onești, în apropierea supermarketului Kaufland.

„La data de 30 iulie a.c., în jurul orei 12.00, poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Oneşti au fost sesizaţi despre faptul că, pe strada Victor Babeş, din Oneşti, s-a produs un eveniment rutier, în urma căruia a rezultat o victimă.

Din primele verificări, a reieșit faptul că, un bărbat de 51 de ani, din Onești, în timp ce conducea un autoturism pe strada Victor Babeș din localitate, a efectuat un viraj la stânga fără să se asigure și a lovit un motociclist, un tânăr de 18 ani, din Onești, care circula regulamentar din direcția opusă.

În urma evenimentului a rezultat rănirea motociclistului.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

Tânărul de 18 ani a fost preluat de o ambulanță SAJ și transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză, polițiștii continuă cercetările într-un dosar penal sub aspectul infracțiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a declarat subcomisar Cătălina Păduraru.

Din sursele UNU pe Trotuș, persoana rănită se află în afara oricărui pericol, imediat după producerea evenimentului rutier fiind suspect de fractură.