UPDATE – 16.33: ADRIAN RĂSPOPA A MURIT – DETALII AICI

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pilotul oneștean ADRIAN RĂSPOPA a suferit un accident teribil la Raliul Iașiului și se află în comă, la spital.

 Proba specială a Raliului Iaşiului a fost întreruptă, sâmbătă, după ce o maşină la volanul căreia se afla pilotul oneștean Adrian Răspopa a fost implicată într-un accident rutier în timpul circuitului din zona Hadâmbu. Pilotul este acum în comă.

Din primele informaţii, pilotul Adrian Răspopa a fost încarcerat, iar copilotul Cosmin Diacu a ieşit singur din maşină. Cei doi au fost duşi cu un elicopter la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi.

Pilotul Adrian Răspopa este internat la Spitalul Sfântul Spiridon din Iaşi, unde medicii încearcă să îi salveze viaţa.

Coordonatorul UPU-SMURD Iaşi, Diana Cimpoeşu, a declarat că deşi pilotul Adrian Răspopa a suferit multiple leziuni grave la nivelul bazinului, abdomenului şi cranio-cerebral şi a intrat în comă, medicii depun toate eforturile pentru a-i salva viaţa.

„Este într-o stare critică, în şoc hipovolemic, comă post resuscitare, este intubat, ventilat mecanic. Se fac investigaţii şi se iau decizii în ceea ce priveşte necesitatea resuscitării în continuare şi a intrării în sala de operaţie. Sunt leziuni severe la nivelul bazinului, abdomenului şi cranio-cerebral. Echipa din spital, ATI şi Urgenţe şi clinici chirurgicale fac toate eforturile pentru menţinerea în viaţă”, a explicat prof. univ. dr Diana Cimpoeşu, coordonatorul UPU-SMURD Iaşi. (foto: iasirally.ro)