Un tânăr de 24 de ani, din județul Bacău, a murit, iar alte trei persoane au fost rănite, duminică seară, într-un accident rutier grav produs pe DN2-E85. Accidentul s-a produs la limita județelor Buzău și Ialomița, pe o ploaie torențială.

În impact au fost implicate trei autovehicule, fiind nevoie de intervenţia echipajelor de descarcerare. Din cauza ploii torenţiale și a vântului puternic, misiunea salvatorilor a fost îngreunată.

Primele cercetări arată că băcăuanul de 24 de ani conducea un autoturism VW de culoare neagră pe direcția Urziceni – Bacău, în momentul în care a intrat în coliziune cu alte două autovehicule, ce veneau din sens opus.

ISU Ialomiţa a transmis că în urma evenimetului rutier au rezultat patru victime, dintre care una încarcerată: „Din păcate, victima încarcerată (…) a fost declarată decedată de echipajul medical, aceasta prezentând leziuni incompatibile cu viaţa. Celelalte trei victime implicate în accident au fost transportate la două unităţi spitaliceşti (Urziceni, Buzău), cu diferite traumatisme”, a transmis ISU Ialomiţa.

Accidentul s-a soldat cu decesul șoferului din Bacău și rănirea altor trei persoane, un conducător auto din București și două pasagere din mașina acestuia, în vârstă de 23 și 24 de ani. Persoanele rănite au fost preluate de ambulanță și transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Buzău. (foto: ISU Ialomița)