Un accident rutier în urma căruia o persoană a fost rănită și a ajuns la spital a avut loc marţi, pe DN2 – E85, supranumit „Drumul morţii”, pe raza localității Poșta Câlnău, județul Buzău. Potrivit IPJ Buzău, este vorba despre o coliziune între trei autovehicule, între care o autospecială care transporta deținuți aparținând Penitenciarului Focșani. Alte două persoane au suferit răni superficiale și au primit îngrijiri medicale la fața locului.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că este vorba de o coliziune între trei autovehicule, o autoutilitară condusă pe direcția Vrancea către Buzău de către un conducător auto în vârstă de 55 de ani, din Vrancea și alte două autoturisme, care circulau din sens opus, la volanul cărora se aflau doi conducători auto de 27 de ani, respectiv 64 de ani, ambii din Buzău.

Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătorului autoutilitarei, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul”, transmite IPJ Buzău.

Pentru sansanews.ro, Penitenciarul Focșani a confirmat informația, apărută inițial doar pe surse, că un transport special al unității a fost implicat în accidentul produs astăzi pe DN2 E85, la Poșta Câlnău.

Potrivit reprezentanților instituției, șoferului care conducea autospeciala de transport deținuți i s-a făcut rău și a ajuns pe contrasens, lovind o mașină care circula regulamentar. Șoferul, preluat de ambulanță și dus la spital, nu a fost rănit, spun reprezentanții instituției.

Potrivit stiridebuzau.ro, mascații Poliției și jandarmii au intervenit pentru a prelua deținuții din autospeciala avariată, aceștia fiind duși direct la Tribunal deoarece nu au avut de suferit după impactul dintre mașini.(foto: captură video stiridebuzau.ro)