UPDATE – 15.43: URMĂRILE accidentului de pe Calea Scutarului din ONEȘTI: femeie ajunsă la SPITAL, bărbatul de la volan, CERCETAT pentru TREI INFRACȚIUNI (detalii AICI)

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident rutier s-a petrecut astăzi, în jurul orei 12.00, în Onești, pe Calea Scutarului (ieșirea din oraș către comuna Cașin), după ce o mașină marca VW Golf 4 a părăsit carosabilul și s-a izbit frontal de un cap de pod.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de pompieri din cadrul Detașamentului de Pompieri Onești care, pentru evitarea producerii unui incendiu, a acționat pentru deconectarea bornelor de la mașina avariată.

Din informațiile pe care le deținem în acest moment, șoferul care a fost implicat în accident se afla singur în mașină și a scăpat cu leziuni ușoare.

„În urma accidentului a rezultat o victimă, conștientă, preluată de echipajul SMURD”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, mr. Andrei Grecu.

Polițiștii rutieri oneșteni efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Știre în curs de actualizare.