UPDATE – 07.13: VIDEO de la locul ACCIDENTULUI de aseară, de la ieșirea din Târgu Trotuș spre ONEȘTI – CLICK AICI

UPDATE – 00.31: Din sursele UNU pe Trotuș, de la locul accidentului ar fi fugit unul dintre pasagerii autoutilitarei, speriat fiind de consecințe. Aceleași surse susțin că atât șoferul cât și cei doi pasageri s-ar fi aflat sub influența băuturilor alcoolice.

ȘTIREA INIȚIALĂ

O autoutilitară Mercedes Vito a izbit frontal o Dacie oprită pe marginea drumului, pe DN 12 A, la ieșirea din comuna Târgu Trotuș spre Onești. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 22.15, în urma acestuia rezultând două victime care au fost preluate de ambulanțele SAJ – Substația Onești.

Din informațiile pe care le avem la acest moment, autoutilitara Mercedes Vito se deplasa pe direcția Târgu Ocna – Onești, iar la ieșirea din comuna Târgu Trotuș șoferul a pierdut controlul volanului și a lovit un autoturism Dacia, oprit pe marginea drumului. În autoutilitara Mercedes se mai aflau 2 pasageri, iar șoferul Daciei se afla la mașină, încercând să o repare.

Din fericire, șoferul Daciei a scăpat teafăr, însă a fost preluat de ambulanța SMURD în stare de șoc. În schimb, două persoane din autoutilitară au fost descarcerate de către pompierii oneșteni, fiind apoi preluate de ambulanțele SAJ.

Surse neoficiale susțin că unul dintre pasagerii autoutilitarei ar fi suferit răni serioase în zona nasului, în timp ce șoferul ar fi părăsit locul accidentului.

“Din ce am auzit, ar fi din Poieni (n.r. – șoferul și pasagerii autoutilitarei). Ideea este că la Târgu Trotuș erau să intre frontal în mine în prima curbă de după drumul care duce către Tuta. Eu mă deplasam către Târgu Ocna, ei veneau spre Onești. Și după ce au ieșit din Târgu Ocna, s-a produs ceea ce era să pățesc eu”, ne-a relatat un participant la trafic.

“În urma accidentului au rezultat 3 victime extrase de echipajul ISU. Victimele au fost preluate de SMURD și 2 ambulanțe SAJ si sunt transportate la spital”, informează ISU Bacău.

Știre în curs de actualizare.