Un accident rutier teribil s-a petrecut, în această dimineață, în jurul orei 11.00, pe DN 11 Onești – Brașov, pe raza localității Filipești, comuna Bogdănești, în care au fost implicate patru mașini. În urma accidentului, două persoane au rămas încarcerate.

În accident au fost implicate o Dacia Sandero, un Mitshubishi Pajero, un Opel Astra G și o autoutilitară. Impactul dintre Dacia Sandero și autoutilitară a fost atât de puternic încât două roți s-au rupt, pur și simplu, și au rămas înșirate pe șosea.

Șoferul Daciei și pasagera din dreapta au rămas încarcerați, dar au fost scoși conștienți de pompierii oneșteni și echipajul medical SAJ – Substația Onești care au intervenit la locul accidentului.

La prima vedere, persoanele implicate în accident par să fi scăpat tefere, cu leziuni minore. Șoferul autoutilitarei a ieșit singur din mașină, cu sânge pe față, iar localnicii i-au dat apă să se spele.

Polițiștii rutieri oneșteni au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs evenimentul rutier.

Știre în curs de actualizare.