UPDATE – 17.11: ISU Bacău a rectificat bilanțul accidentului de la Livezi: au rezultat 3 victime, între care o victimă conștientă încarcerată, care a fost descarcerată și predată unui echipaj SAJ, și 2 victime conștiente (minori), care acuzau dureri la coloană, acestea fiind transportate la C.P.U. Onești de o ambulanță SAJ și un echipaj SMURD EPA.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident groaznic s-a produs duminică, 25 iulie, în jurul orei 15.30, pe DN 11 Onești – Bacău, în localitatea Livezi. În urma impactului dintre două autoturisme, cinci persoane au fost rănite, trei fiind copii. O persoană a rămas încarcerată.

S-au deplasat la fața locului 1 ASAS de la Detașamentul de Pompieri Onești, descarcerarea de la Detașamentul Bacău și SMURD Onesti.

„În accident au fost implicate 6 persoane, dintre care 3 adulți și 3 minori, cu vârstele între 5 și 10 ani. La CPU Onești au fost transportați minorii și doi adulți. Cel de-al treilea adult, șoferul unuia dintre autoturisme, a refuzat transportul la spital. Din celălalt autoturism a fost descarcerat un adult”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, mr. Andrei Grecu.

Știre în curs de actualizare.