Un accident mortal a avut loc, în această după-amiază, pe DN 11 Onești – Brașov, în localitatea Filipești, comuna Bogdănești. După cum se observă în imagine, o mașină s-a prăbușit într-o râpă adâncă de câțiva metri.

“Astăzi, în jurul orei 14.00, polițiștii băcăuani au fost sesizați prin 112, despre faptul că, pe raza localității Filipești a avut loc un eveniment rutier.

Din primele cercetări, polițiștii au stabilit că, un conducător auto de 22 de ani, din Onești, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 11, din direcția Brașov către Onești, a pierdut controlul asupra direcției de mers și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Din impact a rezultat decesul a două persoane, un tânăr de 19 ani și o femeie de 53 de ani și rănirea conducătorului auto și a unui pasager de 42 de ani.

Polițiștii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă. Traficul se desfășoară pe un sens de mers”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.