UPDATE – 10.39: Urmare accident rutier, com. Helegiu, sat Bratila: a rezultat o victima constienta, cu fractura deschisa la membrul superior si fractura piramida nazala. Se asigura masuri PSI. Victima a fost preluata de SMURD Onesti in vederea transportului la UPU Bacau.

Sursa foto: Alexandru Anicăi

ȘTIREA INIȚIALĂ

Neadaptarea vitezei la condiţiile de drum a fost cauza unui eveniment rutier produs în această dimineață, în jurul orei 09.00, pe DN 11 Onești – Bacău, pe raza localității Brătila.

Potrivit Inspectoratului Județean de Poliție Bacău, un tânăr de 23 de ani, din localitatea Oituz, care se deplasa cu un autoturism pe DN 11 Onești – Bacău, nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a pierdut controlul direcției și s-a răsturnat.

În urma impactului, conducătorul auto a fost suferit mai multe leziuni și a fost preluat de o ambulanță, fiind transportat la UPU din cadrul Spitalului Județean de Urgență Bacău. În mașină se mai afla o persoană, un bărbat în vârstă de 51 de ani, tatăl conducătorului auto, care au scăpat cu răni minore, nefiind necesar transportul la spital.

“Testarea cu aparatul etilotest nu a fost efectuată. Poliţiştii au întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de vătămare corporală din culpă”, ne-a mai declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.