La sediul FRF s-a desfășurat astăzi tragerea la sorți pentru stabilirea jocurilor din Liga a 3-a, iar FC Viitorul Onești și-a aflat cu această ocazie adversara din prima rundă a Seriei a 2-a din care face parte.

Viitorul Onești va debuta în Liga a 3-a pe teren propriu, sâmbătă, 26 august, împotriva echipei ACS Hamangia Baia, o nou-promovată tocmai din județul Tulcea

Numele primei adversare din Liga a 3-a a elevilor lui Giani Florian – Hamangia (în turcă Hamamci) – nu reprezintă altceva decât numele purtat în trecut de comuna Baia.

Comuna Baia are până în 5.000 de locuitori, iar pentru Hamangia au evoluat la „judeţ” și doi veri ai Simonei Halep (nu avem informații dacă aceștia mai sunt și acum în lotul tulcenilor).

După ce a încheiat prima în Liga a IV-a Tulcea, Hamangia Baia a trecut, la baraj, de Montana Pătârlegele. Golul decisiv a fost marcat chiar de Dimciu Halep. Înainte de a ajunge la Hamangia Baia, acesta a mai jucat la Academia de fotbal a lui Gică Hagi, precum şi la FCSB 2.

Dimciu Halep și Tănase Halep, doi jucători care au pus umărul la promovarea celor de la Hamangia în Liga a 3-a, sunt veri ai Simonei Halep, după cum notează playsport.ro.

În runda a 2-a, FC Viitorul Onești va juca la Râmnicu Sărat. (foto: Facebook / Viitorul Onești)