Mihaela Cambei (CSM Onești), probabil cea mai bună halterofilă a țării în momentul de față, și-a trecut în palmares alte trei titluri naționale, după ce a câștigat finala categoriei 49 kg feminin din cadrul Campionatelor Naționale de Tineret de la Bascov (Argeș), într-un stil de mare campioană.

Mihaela Cambei nu doar că s-a impus la ambele stiluri (smuls și aruncat) cât și la “total”, ci a bătut și toate recordurile naționale la categoria sa de greutate.

Cambei a luat aurul la “smuls” cu 81 kg, la “aruncat” s-a impus cu o performanță de 98 kg, “totalul” (179 kg) aducându-i al treilea titlu național de tineret.

“Rezultat de excepție pentru Cambei Mihaela la Naționalele de tineret! Felicitări, Mihaela, încă o dată admirăm ambiția și determinarea ta în concurs”, i-a transmis sportivei originare din comuna Dofteana antrenoarea sa de la club, Cristina Maftei.

Dacă la CSM Onești este pregătită de Cristina Maftei, la lotul național feminin de haltere al României Mihaela Cambei îi are ca antrenori pe Valeriu Calancea și pe Ana Maria Pintiliescu.

Tot la Bascov, în cadrul Campionatului Național 9-12 ani, micuții halterofili de la CSM Onești au reușit să termine concursul cu emoții dar și cu bucurie,obținând un total de 18 medalii (7 de bronz, 5 de argint și 6 de aur): Onofrei Maria – 3 medalii de argint, Stoica Ioana – 3 medalii de bronz, Asauanu Adelina – 3 medalii de bronz, Sipoș Alexia – 3 medalii de aur, Cambei Lucian – 3 medalii de aur, Spoială Darius – 2 medalii de argint și un bronz ,Voaidesi Emanuel – 3 locuri V.