Un tânăr de 18 de ani, din Berești Tazlău, județul Bacău, și-a găsit sfârșitul într-un mod cumplit, aseară, fiind tăiat mortal în zona gâtului și a feței cu beschia de către un bărbat de 31 de ani, din Sănduleni, în urma unui conflict spontan izbucnit între cei doi, pe fondul consumului de alcool.  

O ceartă între doi prieteni, unul de 18 ani, din Berești Tazlău, și celălalt de 31 de ani, din Sănduleni, s-a terminat cu moartea primului dintre ei.

După ce au băut mai multe pahare împreună, în casa tânărului din Sănduleni, cei doi amici s-au luat la ceartă, nu se știe din ce motiv. Conflictul a escaladat rapid, iar gazda a pus mâna pe o beschie de tăiat lemne și s-a năpustit asupra tânărului de 18 ani, care n-a avut nicio șansă.

Sub imperiul furiei, amplificată de starea de ebrietate avansată, bărbatul de 31 de ani i-a provocat tânărului său partener de pahar mai multe tăieturi adânci în zona feței și a gâtului și nu s-a oprit până când acesta și-a dat și ultima suflare.

Când a văzut că prietenul său nu mai trăieşte, ucigaşul a pus mâna pe telefon și a sunat la 112, relatând cele întâmplate. Era ora 21.40.

Procurorii l-au reținut pe criminal și au deschis un dosar penal pentru omor.