Compania Regională de Apă Bacău a anunțat astăzi – 03 august 2023, o nouă avarie pe conducta de aducțiune către municipiul Onești, care a impus din nou sistarea distribuției apei. Având în vedere că până la această oră s-a înmagazinat doar o treime din stocul necesar de apă la nivelul Complexului de înmagazinare și pompare Cuciur, toată rezerva fiind furnizată în municipiul Onești în cursul zilei de ieri, astăzi se va asigura alimentarea cu apă doar în intervalul orar 18.00 – 20.00.

Dacă se va reuși remedierea avariei și reluarea distribuției apei la parametrii normali de către CRAB în această noapte, oneștenii vor avea din nou apă la robinete în cursul zilei de mâine, între orele 18.00 – 20.00.

Asigurăm încă o dată toți abonații din municipiul Onești că, imediat ce avaria va fi remediată și după ce se va asigura nivelul minim de pompare din rezervorul Cuciur, echipele noastre vor efectua manevrele de vane pentru reluarea alimentării cu apă către toți consumatorii afectați.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create de către CRAB Bacău și recomandăm utilizatorilor consumul apei cu moderație în intervalul de timp în care se va furniza apă. (sursa: Biroul de Comunicare RAJA; foto: imagine ilustrativă)