Bărbatul care a fost accidentat aseară, pe DN 11, pe raza localității Bogdănești (ȘTIREA INIȚIALĂ AICI), a murit în timpul operației, la Spitalul de Urgență din Bacău, unde fusese adus în stare de comă, în urma traumatismelor grave suferite, informează surse din anchetă.

“La data de 9 ianuarie a.c., un bărbat de 43 de ani, din Onești, în timp ce conducea un autoturism pe DN 11, pe direcția Brașov – Onești, pe raza localității Bogdănești a acroșat cu partea dreaptă un localnic, un bărbat de 59 de ani, care se angajase în traversarea străzii prin loc nepermis și fără să se asigure.

În urma impactului, a rezultat vătămarea corporală a pietonului, care a fost transportat la spital (n.r. – de la spitalul din Onești, rănitul a fost transferat apoi la spital la Bacău, unde ulterior a survenit decesul acestuia).

Pietonul rănit nu a putut fi testat cu aparatul etilotest, dar pentru că emana halenă alcoolică i-au fost prelevate probe biologice pentru stabilirea alcoolemiei.

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru.