Un bărbat în vârstă de 41 de ani, din municipiul Bacău, a fost reținut pentru 24 de ore și este cercetat pentru tentativă de viol, după ce a încercat să batjocorească o fată de 14 ani, din localitate. 

Bărbatul a fost identificat de polițiști și reținut în mai puțin de 24 de ore de la comiterea infracțiunii de tentativă de viol, care s-a petrecut luni seară, în jurul orei 18.00.

Fata de 14 ani a fost agresată în scara blocului în care locuiește, între parter și etajul 1. Conform mărturiilor minorei, bărbatul a intrat după ea în scară, a tras-o de haine și a pipăit-o.

Fata a reușit totuși să scape din mâinile agresorului și s-a refugiat în casă, unde i-a povestit totul mamei sale.

Cele două au mers apoi împreună la spital, în urma agresiunii bărbatului fata suferind leziuni în zona umerilor.

Medicii din cadrul Secției Pediatrie care au consultat-o pe minoră au informat imediat Poliția.

“În data de 21 mai, în jurul orelor 19.00, polițiștii din cadrul Secției 2 de Poliție Bacău au fost sesizați de către personalul Spitalului Județean despre faptul că o minoră în vârstă de 14 ani, din localitate, a fost victima unei tentative de viol, aceasta prezentându-se la Secția Pediatrie acuzând dureri la nivelul umerilor.

În mai puțin de 24 de ore de la primirea sesizării, polițiștii au depistat și identificat un bărbat de 41 de ani, din Bacău, cercetat pentru comiterea infracțiunii de tentativă de viol. Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și astăzi va fi prezentat instanței cu propunerea emiterii unui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile pe numele acestuia”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, agent șef adjunct de poliție Cătălina Crețu.