Compania Delgaz Grid anunță că va opri temporar furnizarea de gaze naturale în Târgu Ocna, județul Bacău, pentru a remedia un defect în sistemul de distribuție. Sistarea alimentării va avea loc joi, 07 septembrie, în intervalul orar 09:00-16:00 și va afecta mai multe străzi din cartierul Vâlcele din localitate.

Străzile afectate de întreruperea furnizării gazelor naturale includ: Cărbunar, Ciocan, Luminii, Proletari, Vâlcele, Vlad Țepeș, Mihail Kogălniceanu, Salinei, Gheorghe Doja, Cireșilor și Pârâul Vâlcica.

Delgaz Grid îndeamnă toți consumatorii din zona afectată să închidă toate focurile înainte de începerea întreruperii furnizării și să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 de minute după reluarea alimentării cu gaze naturale.

În cazul în care detectați mirosul specific de gaz, vă rugăm să anunțați imediat dispeceratul de urgență al Delgaz Grid la următoarele numere de telefon:

  • 800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele rețele de telefonie fixă și mobilă)
  • 200.928 (număr taxabil cu tarif local din rețeaua Telekom și cu tariful operatorului din toate celelalte rețele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat de această întrerupere și mulțumește clienților pentru înțelegere. Vă asigurăm că echipa Delgaz Grid lucrează intens pentru remedierea situației și reluarea furnizării gazelor naturale în cel mai scurt timp posibil. (sursa: comunicat de presă Delgaz Grid; foto: imagine ilustrativă)