UPDATE – 09.28: Imagini de groază de la accidentul cumplit în care și-au pierdut viața doi oameni – CLICK AICI PENTRU FOTO

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident deosebit de grav, care s-a soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor trei, s-a petrecut, în această dimineață (n.r. – luni, 7 ianuarie), la ora 03.57, pe DN 2, înainte de intrarea în localitatea Răcăciuni.

Din primele informații, două mașini s-au ciocnit după ce șoferul uneia dintre ele ar fi adormit la volan și ar fi intrat pe contrasens.

“La ora 03.57, s-a produs un accident rutier cu două persoane încarcerate, în apropierea localității Răcăciuni, pe E 85. S-au deplasat la fața locului o autospecială cu apă și spumă de la Punctul de lucru Sascut, o autospecială de descarcerare și un echipaj SMURD din cadrul Detașamentului Bacău și două ambulanțe diin cadrul Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ) Bacău.

În urma coliziunii au rezultat două victim decedate – conducătorii auto – dintre care una era încarcerată și trei victime cu politraumatisme, preluate de SMURD și SAJ”, a declarat mr. Andrei Grecu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) “Mr. Constantin Ene” Bacău.

”Menţionăm că pe sectorul respectiv carosabilul este umed ca urmare a ninsorilor, în aliniament. DRDP Iaşi a acţionat pe parcursul nopţii cu trei autoutilaje dotate cu lamă şi răspânditor de material antiderapant. Din primele informaţii, se pare că unul dintre şoferi ar fi adormit la volan, intrând pe contrasens. Din cauza avarierii grave a autoturismelor şi a proiectării acestora pe ambele părţi ale drumului, circulaţia a fost blocată temporar, pentru efectuarea măsurătorilor de către poliţie. La acest moment, circulaţia se desfăşoară normal, după degajarea carosabilului de către echipele DRDP Iaşi”, au declarat reprezentanți ai Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Iași, pentru Mediafax. (sursa foto: bacau.net)