UPDATE – 10.14: În mașină se aflau doi adulți (soț și soție) și cei cinci copii ai acestora. Potrivit informațiilor oferite de Spitalul Județean de Urgență Bacău jurnaliștilor de la zdbc.ro, șoferul, de 47 de ani, a fost internat în secția Chirurgie, cu traumatism toraco- abdominal. Mama celor cinci copii, de 27 de ani, are diverse contuzii, este staționară în UPU, încă nu este internată. O fetiță de 10 ani este internată la Neurochirurgie, cu politraumatisme severe, în terapie intensivă. Ceilalți copii, o fetiță de 6 ani, un băiețel de 8 ani, unul de trei ani și un bebeluș de 11 luni sunt la chirurgie pediatrica, toți la terapie intensivă.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Accident groaznic, azi-noapte, în jurul orei 00.30, pe DN 2 – E85, în satul Dumbrava, comuna Itești, după de o dubiță în care se aflau șapte persoane, trei copii și patru adulți, a intrat într-un cap de pod.

La fața locului s-au deplasat de urgență o autospecială cu apă și spumă, un echipaj de la Descarcerarea Grea, o ambulanță SMURD și ambulanțe SAJ.

Potrivit informațiilor obținute de reporterii UNU pe Trotuș, o fetiță de 10 ani ar fi fost găsită în stop cardio-respirator și a fost resuscitată, medicii reușind să o salveze.

Dintre cele șapte victime ale accidentului, trei erau copii.

Toate cele șapte persoane rănite au fost transportate la spital.

Cel mai probabil, accidentului s-a produs pe fondul oboselii, după ce șoferul a adormit la volan. (foto: imagine ilustrativă)

Știre în curs de actualizare.