Un accident rutier care, din fericire, s-a soldat doar cu avarierea celor trei vehicule implicate și rănirea ușoară a unei persoane s-a produs, în această după-amiază, în jurul orei 17.00, în satul Tuta, comuna Târgu Trotuș. Un tânăr aflat la volanul unui BMW a lovit un motociclist, acesta fiind proiectat într-o cisternă aflată pe marginea drumului.

În urma cercetărilor efectuate la fața locului, polițiștii rutieri oneșteni au stabilit că de vină pentru producerea accidentului se face șoferul BMW-ului, un tânăr de 19 ani, din Târgu Trotuș, care nu a acordat prioritate motociclistului, un tânăr de 29 de ani, din Sibiu.

“În urma verificărilor efectuate de polițiștii din cadrul Biroului Rutier Onești, s-a stabilit că un tânăr de 19 ani, din Târgu Trotuș, în timp ce conducea un autoturism pe strada Tineretului din localitatea Tuta, nu a acordat prioritate unei motociclete conduse de un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Sibiu.

În urma impactului, motocicleta a fost proiectată într-o autoutilitară MAN parcată pe marginea drumului. A rezultat avarierea celor trei vehicule și vătămarea corporală ușoară a tânărului de 29 de ani, care nu a necesitat internarea.În cauză a fost întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, inspector principal Cătălina Păduraru. (foto: imagine ilustrativă)