UPDATE – 11.16: „La ora 8:50, Dispeceratul SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru a interveni la un accident rutier în localitatea Urechești. La solicitare au fost alocate două echipaje SAJ de tip B și un echipaj SMURD. La fața locului au fost identificate 5 victime conștiente.

Echipajul SAJ tip B1 a preluat o victimă sex masculin în vârstă de 21 ani cu traumatism craniofacial și a transportat-o la Spitalul Județean Focșani, Unitatea de Primiri Urgențe. Echipajul SAJ B2 a examinat o altă victimă, sex masculin, în vârstă de 69 ani care a refuzat transportul la spital.

A treia victimă, un bărbat de 21 de ani care prezenta un traumatism cranian a fost preluată și transportată la UPU Focșani. A patra victimă, un bărbat de 25 de ani, cu traumatism craniofacial a fost preluată și transportată cu echipajul SAJ B2 la UPU Focșani. Echipajul SMURD a preluat o altă victimă conștientă cu traumatism craniofacial și traumatism de membru superior”, a transmis SAJ Vrancea.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Un accident rutier grav s-a produs, luni dimineață, în jurul orei 09.30, pe DN2, în zona localității Urechești, județul Vrancea, în urma căruia cinci persoane au fost rănite. Din primele informații, coliziunea s-a produs între o autoutilitară și un autoturism. 

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că pe DN2 Râmnicu Sărat-Focșani, în zona localității Urechești, județul Vrancea, s-a produs un accident rutier între o autoutilitară și un autoturism, soldat cu rănirea a cinci persoane, ce sunt conștiente și evaluate medical.

Circulația se desfășoară îngreunat pe ambele sensuri de mers. Se estimează reluarea normală a circulației în 30 de minute. (foto: imagine ilustrativă)

Știre în curs de actualizare.