Un accident rutier a avut loc, sâmbătă după-amiază, pe DN11 Bacău – Onești, în zona Măgura Verde, după ce două autoturisme au intrat în coliziune. În urma impactului, trei adulți și un copil au fost răniți și au fost transportați la spital, pentru îngrijiri medicale suplimentare.

„În această după-amiază, pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină pe DN 11, zona Măgura Verde, în urma unui apel primit pe Numărul Unic pentru Apeluri de Urgență 112, care anunța producerea unui accident rutier.

De urgență, la locul indicat s-a deplasat o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere, o ambulanță SMURD și două ambulanțe SAJ.

La sosirea forțelor de intervenție, s-a constatat că în accident au fost implicate două autoturisme, în care se aflau trei adulți și un copil.

Persoanele implicate în accident, au ieșit din autoturism, până la sosirea echipajului de intervenție. Pompierii militari au asigurat măsurile PSI.

Cele patru persoane au fost preluate, în vederea transportului la spital”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Bacău, Ema Tereş. (foto: imagine ilustrativă)