(P)  

Compania Nevila își continuă expansiunea, serviciul de livrări la domiciliu fiind disponibil începând cu data de 7 mai și în județul Vrancea.

Deocamdată, Nevila va oferi serviciul de livrări la domiciliu în cele mai importante trei localități din Vrancea: municipiul Focșani și orașele Mărășești și Adjud. Cele trei orașe au împreună aproape 110.000 de locuitori, conform recensământului populației din 2011.

Serviciul de livrări la domiciliu al companiei Nevila este deja disponibil în tot județul Bacău.

Nevila.ro este un marketplace care permite utilizatorilor să comande aproape orice: mâncare, băuturi, hrană pentru animale, îmbrăcăminte pentru copii și adulți, jucării, produse de birotică și papetărie, produse de îngrijire personală, produse de uz casnic, electrice și electrocasnice mici, etc., toate fiind disponibile la cele mai bune prețuri.

Plata se poate face la livrare, cu numerar, cu cardul la POS mobil sau direct online, pe site-ul www.nevila.ro. – detalii AICI

“Profesori! Azi, 15.04.2020, am făcut comandă online, am plătit cu cardul online. Într-o oră și ceva, s-a prezentat agentul de livrări, echipat regulamentar cu mască și mănuși. L-am întâmpinat echipat la fel – prevenție la vreme de pandemie. Produsele perisabile au fost aduse reci, în ladă frigorifică. La produsele vrac am primit și un mic bonus la gramaj 🙂 Totul e de bună calitate, legumele și fructele impecabile de parcă le-aș fi ales eu direct din magazin. La vreme de pandemie, serviciul de livrări la domiciliu este mai mult decât util”, este unul dintre numeroasele mesaje de apreciere primite de compania Nevila după redeschiderea serviciului de livrări la domiciliu.