Bâlbâielile privind vaccinarea continuă în județul Bacău. Deși ar fi trebuit să aibă prioritate, profesorii din municipiul Bacău care au reușit să prindă un loc pentru vaccinarea anti-COVID, au putut alege doar centrul de vaccinare din Onești, devenit disponibil ieri pentru programare, scrie zdbc.ro.

Acest lucru a stârnit nemulțumire în rândul cadrelor didactice, mai ales că unele au fost programate și la ore târzii, fiind nevoite să circule pe timp de noapte între Onești și Bacău. În alte cazuri, nici nu s-au mai găsit locuri.

„Eu am încercat să găsesc loc pentru cei care lucrează în inspectorat și la acest moment nu mai sunt disponibile nici măcar la Onești locuri. Totul depinde de numărul de seruri și de locații. Noi, ca instituție, nu avem pârghii”, a declarat prof. Ida Vlad, inspector școlar general.

Deși în Iași sau alte capitale de județ din regiune s-au amenajat majoritatea centrelor de vaccinare necesare încă de pe 12-13 ianuarie, în municipiul Bacău, Primăria nu a reușit să deschidă niciunul. (foto: imagine ilustrativă)

Articolul integral AICI