Finalizarea lucrărilor la conducta de gaze realizată de autoritățile locale din comuna Tomești (județul Iași), care va permite alimentarea cu gaze a satului Vlădiceni, a fost marcată cu o slujbă de sfințire. La momentul festiv au luat parte primarul comunei și membrii Consiliului Local Tomești.

Momentul solemn și inedit în aceeași măsură a avut loc cu ocazia Zilelor Comunei Tomești. Mândru nevoie mare de această realizare – investiția a costat 400.000 de lei și a fost finanțată exclusiv din fonduri proprii – primarul Ștefan Timofte i-a cerut preotului din sat să țină o slujbă de sfințire, iar acesta din urmă s-a conformat.

La slujba de sfințire, preotul a invocat binecuvântarea companiei care a tras conducta, a primarului comunei Tomești și a membrilor Consiliului Local, notează observator.tv. Aceeași sursă mai menționează că slujba s-a ținut la un colț de stradă din satul Vlădiceni, iar localnicii au asistat mai mult din întâmplare, mulți fiind cu plasele pline de cumpărături. Desigur, așa cum probabil a văzut la televizor că se face, la sfârșitul slujbei edilul-șef a ținut un scurt discurs sătenilor.

CLICK AICI PENTRU VIDEO