Un microbuz care plecase din localitatea Moinești, județul Bacău, cu destinația Marea Britanie, și în care se aflau opt persoane, șoferul și șapte pasageri, s-a răsturnat aseară (n. r. – vineri, 21 septembrie), în jurul orelor 22.00, pe Autostrada A1 Sebeș – Sibiu, după ce a intrat în balans. Microbuzul remorca și o platformă pe care era un autoturism.

Accidentul s-a produs în zona Cunța (km 298), iar trei dintre cele opt persoane aflate în microbuz au fost rănite, medicii SMURD prezenți la locul incidentului acordându-le îngrijiri. Una dintre cele trei persoane rănite a fost transportată la Compartimentul Primiri Urgențe (CPU) din cadrul spitalului din Sebeș, pentru îngrijiri suplimentare.

Din primele cercetări, șoferul microbuzului, un tânăr în vârstă de 27 de ani, ar fi pierdut controlul volanului – sunt pasageri care spun că acesta este posibil să fi ațipit – iar mașina ar fi intrat în balans, amplificat serios și de platforma pe care o remorca. Șoferul nu a mai putut redresa situația, iar microbuzul și platforma s-au răsturnat pe șosea. (sursa foto: captură stirileprotv.ro)