Comitetul Executiv Național al PSD a votat cine pleacă și cine vine în Executivul condus de Viorica Dăncilă. Din  Guvernul “Dăncilă 2” nu mai face parte băcăuanul Lucian Șova, care a fost remaniat de la Transporturi.

După remanierea lui Lucian Șova, conducerea Ministerului Transporturilor i-a revenit Olguței Vasilescu, o mișcare foarte interesantă decisă, azi, în cadrul ședinței Comitetului Eexecutiv Național al PSD. Lia Olguța Vasilescu a fost mutată în locul lui Lucian Șova de la conducerea Ministerului Muncii.

În perioada în care băcăuanul Lucian Șova a a fost ministrul Transporturilor, în județul Bacău s-au reabilitat mai multe drumuri naționale și județene, printre care DN 11 Bacău – Onești și DN 11A Onești – Adjud, și anume sectorul de drum care se întinde de la sensul giratoriu de la Carom și până la limita administrative teritorială a municipiului Onești.

În total, 7 miniștri au plecat din Guvern: ministrul Dezvoltării Regionale – Paul Stănescu, acesta pierzându-și și funcția de vicepremier, ministrul Apărării – Mihai Fifor (prin demisie), ministrul Culturii – actorul George Ivașcu, ministru Comunicațiilor – Bogdan Cojocaru, ministrul Economiei – Dănuț Andrușcă, ministrul Tineretului și Sportului – Ioan Bran, și băcăuanul Lucian Șova – de la Transporturi.