Ministrul de Interne a anunțat că va fi emisă o nouă Ordonanță Militară care va reglementa noi măsuri pentru Paște, luate în colaborare cu Patriarhia Română, scrie observator.tv.

„Da, o să mai fie o Ordonanță Militară săptămâna aceasta, conținutul îl veți afla la momentul potrivit. Nu pot să dezvălui acum din Ordonanță, dar tot ceea ce vă anunțăm rezultă în urma unor analize pertinente a specialiștilor, în funcție de evoluția cazurilor, în funcție de evoluția coronavirusului (…)”, a declara Marcel Vela, conform sursei citate.

Ministrul de Interne Marcel Vela a anunțat că în cursul zilei de astăzi sau mâine va anunța deciziile pentru Paște.

“Nu noi restricții, noi excepții. Să privim partea plină a paharului. (…) Vreau să le mulțumesc pentru înțelegere românilor din Diaspora și celor din țară, că marea lor majoritate au respectat ceea ce am propus, ceea ce am stabilit cu privire la reducerea riscului de infecții cu coronavirus. (…) Este un moment greu, a dat dovadă și de patriotism, și de responsabilitate, de implicare în acest război împotriva virusului. Războiul este al nostru, nu al Guvernului sau al unui ministru”, a mai spus Vela.