Din dorința de a vă aduce în atenție, cât mai repede cu putință, un eveniment abia încheiat sau chiar aflat în desfășurare, se întâmplă adesea nu doar să scriu în mare grabă știrea, ci și să sar peste anumite etape premergătoare conceperii acesteia. Lucru, admit cu ușurință, total neprofesionist. Și păgubos, pe deasupra.

Astfel apar erorile pe care sigur că le-ați remarcat cu toții. Greșeli grave, în unele situații, numai bune de Radio Erevan!

Nu vreau să sune ca o scuză, dar parcă nici ciorba nu mai la fel de gustoasă după ce se răcește. De aceea graba mea excesivă de a publica repede, pe nemestecate, ȘTIREA.

Uneori, chiar și autoritățile oferă informații neadevărate. De pildă, drumul spre Slănic Moldova figurează și acum ca fiind închis pe site-urile unor instituții de stat, dar așa se întâmplă când responsabilul din teritoriu al CNADR nu comunică cu toată gura REALITATEA. Iar reporterul chiar nu poate să știe că tronsonul kilometric 16+450-17+500 (așa apare publicat în datele oficiale!) este fix bucățica aia de drum care s-a surpat în aprilie 2018 și care așteaptă încă, biata de ea, să se întremeze cumva. De ce n-ar putea fi alta?

CONCLUZIA. Greșesc și-mi asum asta! Nu mă interesează că toți oamenii greșesc. Cititorii merită mereu ceea ce e mai bun! Închipuiți-vă cum ar fi ca un actor să-și uite replica pe scenă! Niciodată așa ceva! S-ar descalifica.

Mea culpa, așadar! Pe cât posibil, vă asigur!, o să încerc să elimin aceste greșeli supărătoare. Ultima chiar le-a întrecut pe toate!

Altfel, sănătoși să fim!

P.S. – DISTRIBUIȚI ARTICOLUL CÂT MAI MULT! Mulțumesc!