Venirea sărbătorilor este un prilej pentru reunirea membrilor familiei. Cum distanța este principala barieră atunci când vine vorba de a-i avea pe cei dragi aproape, apare nevoia de transport. Iar Moldova Rent Car, companie din municipiul Onești specializată în oferirea de servicii de închiriere auto,  tocmai această nevoie o satisface.

Dacă veniți din străinătate, cu atât mai mult puteți lua în calcul varianta de a închiria o mașină de la Moldova RentCar. De cele mai multe ori, valoarea unui bilet de avion este mai mică decât valoare combustibilului pe care îl folosiți pentru a ajunge la destinație, iar soluția de a utiliza în orașul de destinație o mașină închiriată este mult mai convenabilă.

Avantajele închirierii unei mașini de la Moldova RentCar Onești sunt însă multiple, nu doar faptul că autoturismele oferite spre închiriere sunt noi și bine întreținute:

  • flota companiei este variată, astfel puteți să alegeți ce mașină doriți în funcție de nevoile dumneavoastră, ținând cont de numărul de pasageri și de volumul bagajelor;
  • mașinile sunt echipate corespunzător fiecărui anotimp, sunt asigurate full CASCO și se predau către clienți curate și cu plinul de carburant;
  • mașinile sunt fiabile și consumă puțin;
  • puteți încerca o mașină diferită oricând;
  • prin închiriere, vă puteți folosi de mașini exact când aveți nevoie;
  • nu pierdeți timp folosind mijloacele de transport în comun;
  • nu mai este necesar să vă îngrijiți de revizia propriei mașini înainte de a pleca la drum lung (astfel se elimină riscul ca aceasta să se strice iar costurile călătoriei să crească substanțial);
  • nu uzați mașina personală!!!

Moldova Rent Car dispune de o flotă de mașini autohtone, ultima generație de Dacia Duster, de Logan și de Sandero iar pentru clienții care închiriază o mașină pe termen lung prețurile sunt negociabile, scăzând simțitor.

Nu în ultimul rând, se asigură consultanță telefonică și asistență tehnică (în cazul în care apar evenimente nefericite și nedorite!) 24 de ore din 24.

Moldova RentCar este una dintre puținele companii de închirieri auto din zonă autorizate în domeniu și acoperă cu succes cea mai mare cerere de pe piață, și anume pentru mașinile din clasa medie și cea economică.

Poate că este prima dată când plănuiești să închiriezi o mașină și consideri că presupune o mare responsabilitate, dar nu este deloc așa. De la închirierea primei mașini, Moldova Rent Car te ajută să ai o experiență plăcută. Oferta noastră este întotdeauna corespunzătoare nevoilor specifice fiecărui client și, totodată, este accesibilă”, ne-a declarat Adriana Oancea, administrator Moldova RentCar.

De regulă, clienții închiriază o mașină având în vedere nevoia urgentă a unui vehicul, așa că dacă vii din străinătate pentru ați petrece sărbătorile alături de cei dragi, posibil că nu se justifică să cheltuiești mulți bani pe închirierea unui autovehicul din clasa executivă. Închiriezi o mașină la un preț decent de la Moldova RentCar, iar cu banii care îți rămân le faci cadouri celor dragi. (foto mare: imagine ilustrativă)