ANAF scoate la licitaţie, în august 2022, numeroase maşini confiscate. Printre acestea se numără Volkswagen, Mercedes sau Ford la preţuri care încep de la 500 de lei.

În august 2022, ANAF organizează mai multe licitaţii pentru a vinde maşini confiscate.

Licitaţiile vor fi organizate în mai multe oraşe din ţară, acolo unde administraţiile judeţene ale ANAF vor vinde maşini precum Volkswagen sau Mercedes la preţuri care încep de la 500 de lei.

Pentru a putea participa la aceste licitaţii, oamenii trebuie să depună, cu cel puţin o zi înainte de ziua licitaţiei, o serie de documente, notează antena3.ro.

„Invităm pe cei care pretind vreun drept asupra acestor bunuri să înştiinţeze despre aceasta organul de executare, înainte de data stabilită pentru vânzare. Cei interesaţi în cumpărarea bunurilor sunt invitaţi să se prezinte la termenul de vânzare la locul fixat în acest scop şi până la acel termen să prezinte oferte de cumpărare”, se arată în anunţurile de licitaţie ale ANAF.

Potrivit anunţurilor publicate de ANAF, în următoarea perioadă vor avea loc mai multe licitaţii la care vor fi scoase o serie de bunuri mobile, printre care şi numeroase maşini al căror preţ începe de la 500 de lei.

La Constanţa, ANAF organizează o licitaţie pe 16 august pentru vânzarea unui autoturism Volkswagen Sharan. Preţul de pornire a licitaţiei, exclusiv TVA, este de 2474 de lei. Mai mult amănunte, în anunţul ANAF despre licitaţie.

Tot la Constanţa, pe 16 august, ANAF organizează o altă licitaţie pentru vânzarea unui autoturism marca Daewoo Matiz. Preţul de pornire a licitaţiei, exclusiv TVA, este de 520 de lei. Mai mult amănunte, în anunţul ANAF.

La Turda, ANAF organizează o licitaţie pe 24 august, la ora 11.00, pentru vânzarea unei maşini Mercedes-Benz Vito. Preţul de pornire a licitaţiei, exclusiv TVA, este de 5400 de lei. Mai multe detalii, în anunţul ANAF.

La Galaţi, ANAF organizează o licitaţie pe 12 august pentru vânzarea unui autoturism marca Kia model Carnival, din anul 2002. Preţul de pornire a licitaţiei, exclusiv TVA, este de 1904 lei. Mai multe amănunte, în anunţul ANAF.

Tot la Galaţi şi tot pe 12 august, ANAF organizează o licitaţie pentru vânzarea unui autoturism marca Audi A8, fabricat în anul 2004. Preţul de pornire a licitaţiei, exclusiv TVA, este de 11.356 de lei. Mai multe detalii, în anunţul ANAF.

La Baia Mare, ANAF organizează o licitaţie pe 10 august, pentru vânzarea unui autoturism marca Citroen C3, fabricat în 2007. Preţul de pornire a licitaţiei, exclusiv TVA, este de 6113 lei. Mai multe amănunte, în anunţul ANAF.

La Braşov, ANAF organizează o licitaţie pe 9 august, la ora 09.30, pentru vânzarea unui autoturism marca Dacia Duster, fabricat în anul 2012. Preţul de pornire a licitaţiei, exclusiv TVA, este de 20.327 de lei. Mai multe detalii, în anunţul ANAF.

La Deva, ANAF organizează o licitaţie, pe 24 august, pentru vânzarea unui autoturism marca Ford Focus, fabricat în anul 2007. Preţul de pornire a licitaţiei, exclusiv TVA, este de 3471 de lei. Mai multe amănunte, în anunţul ANAF. (foto: antena3.ro)