Magazinele Lidl își schimbă programul începând de luni, 30 martie. „În această perioadă, responsabilitatea începe cu fiecare dintre noi și, pentru că ne dorim să fim #ImpreunaInSiguranta, magazinele noastre vor avea de-acum un program special. Am luat această decizie în acord cu măsurile impuse de autorități și din grijă pentru angajații noștri din magazine, cei care acum se află la datorie pentru ca noi toți să avem produsele necesare în aceste zile dificile”, este anunțul făcut de Lidl.

Noul program afișat este următorul:

Luni – Sâmbătă: 07:30 -21:00

Duminică: 09:00 -18:00.

Excepţie de la acest program fac magazinele din oraşele în care autorităţile locale au emis reglementări speciale privind programul de funcţionare al supermarketurilor.

Lidl îi roagă totodată pe clienții sub 65 de ani să evite pe cât posibil intervalul orar 11.00-13.00, pentru a oferi persoanelor în vârstă, care au dreptul să iasă din case doar între aceste ore, posibilitatea să facă cumpărături: „Responsabilitatea începe cu fiecare dintre noi, mai ales în această perioadă. Pentru că este atât de important să fim solidari și să îi protejăm pe cei care au nevoie mai mare, odată cu noile reglementări impuse de autorități, am schimbat intervalul orar rezervat persoanelor din categoriile vulnerabile. Astfel, te rugăm ca, între 11.00 și 13.00, să le acorzi prioritate la cumpărături și să alegi alt interval orar pentru cumpărăturile tale. Hai să fim #ImpreunaInSiguranta!”