Dacă vă aflați în căutarea unui loc de muncă,  ați putea opta pentru unul dintre posturile disponibile pe care le are un brand cunoscut și apreciat din Onești, ce activează în industria alimentară.

Este vorba despre trei posturi de vânzătoare pe care „Măcelăriei La 2 Fraţi” le are disponibile pentru magazinele din Piaţa Agroalimentară şi de pe strada Victor Babeş.

„Angajăm vânzătoare cu experiență în industria alimentară pentru magazinul nostru, ”Măcelăria La 2 Frați”, din Piața Agroalimentară, Onești.  Salariu motivant!  CV-urile se pot depune direct în magazin sau se pot trimite pe adresa de e-mail: bunghezrogeralin@yahoo.ro. Detalii suplimentare la TEL: 0744 324 037  Vă așteptăm în echipa noastră!”, este anunțul angajatorului.

„Măcelăria La 2 Frați” este un brand apărut în urmă cu trei ani, care s-a impus rapid pe piața de profil. Amenajată după cele mai rafinate gusturi și special concepută pentru a răspunde nevoilor consumatorului modern, punând calitatea pe primul loc în alegerile sale, „Măcelăria La 2 Frați” este unul dintre cele mai căutate magazine de profil din Onești.