Spitalul Municipal “Sf. Ierarh Dr. Luca” Onești, care deservește atât populația Municipiului Onești cât și zonele limitrofe, are disponibile mai multe posturi, majoritatea dintre ele pe perioadă nedeterminată. Concursurile de angajare vor avea loc în scurt timp, așa că cei interesați să obțină un job la spitalul din Onești trebuie să se grăbească să-și depună dosarul de înscriere.

Spitalul din Onești face angajări în perioada imediat următoare pe următoarele poziții: electrician, bucătar, spălătoreasă, muncitor necalificat. Sunt de asemenea disponibile și două posturi se asistent medical.

Ambele posturi de asistent medical sunt pe perioadă nedeterminată. Unul este de asistent medical medicină generală debutant la Secția ATI (Terapie Intensivă), iar celălalt de asistent medical medicină generală la Compartimentul Primiri Urgență (CPU).

Data limită de depunere a dosarelor este 23 februarie (adică marțea viitoare), iar pe 2 martie sunt programate proba scrisă, proba practică și interviul din cadrul concursului de angajare.

Spitalul din Onești caută și doi electricieni, tot pe perioadă nedeterminată. Aceștia trebuie să fie absolvenți de liceu sau de școală profesională, să aibă autorizație ANRE și 9 ani de vechime în meserie.

Pentru aceste două posturi de electrician dosarele de înscriere se depun până pe 26 februarie inclusiv, iar pe 5 martie va avea loc examenul (probă scrisă și probă practică).

Spitalul din Onești angajează și un bucătar, doar că pe perioadă determinată. Cerințele sunt următoarele: absolvent de studii generale, certificate de calificare ca bucătar, vechime minim 3 ani. Dosarele se depun până pe 22 februarie, ora 12.00, iar concursul va avea loc pe 26 februarie (probă scrisă și probă practică).

Dacă nu ai nicio calificare, în schimb deții un permis de conducere categoria B, poți aplica pentru poziția de muncitor necalificat în cadrul blocului alimentar al spitalului, care este pe perioadă nedeterminata. Pe lângă permis, se mai cer doar studii generale.

Dosarele pentru acest post de depun până pe 3 martie inclusiv, iar pe 11 martie va avea loc concursul (probă scrisă și interviu).

Tot pe perioadă nedeterminată este și postul de spălătoreasă, pentru care nu este nevoie decât de studii generale, nefiind necesară vechimea. Termenul limită de depunere a dosarelor de înscriere este 2 martie, pe 9 martie fiind programate proba scrisă și interviul.