Smart Wood România, com­panie cu acţionariat fran­cez ce produce beţe de lemn pentru cafea şi înghe­ţată pentru coloșii Nestle și Unilever, a finalizat lucrările la cea de-a do­ua fabrică de pe plan lo­cal, amplasată în Oneşti, judeţul Bacău.

„Investiţia iniţială a fost planificată la 8,4 milioane de euro. În plus, faţă de suma anunţată iniţial, grupul Smart Wood va mai investi aproximativ 1 milion de euro în creşterea capacităţilor de producţie”, declara Florin Brăzdău, general manager Smart Wood România, anul trecut, pentru zf.ro.

În acest context, Smart Wood face noi angajări pentru fabrica din Onești (mai deține una în România, la Timișoara) și oferă beneficii dintre cele mai atrăgătoare, cum ar fi orele suplimentare plătite cu 200%, dar și petreceri pentru angajații companiei și pentru copiii acestora.

Toate beneficiile oferite salariaților Smart Wood le găsiți la sfârșitul acestui articol.

Smart Wood caută în acest moment pentru fabrica din Onești personal pentru următoarele poziții: ingineri de proces, operatori mașini ștanțare și frezare lemn, operatori selecție și tehnicieni mecanici.

Fabrica Smart Wood din Onești este amplasată la ieșirea din oraș spre Adjud, unde în urmă cu mai mulți ani a funcționat fabrica de parchet Pa&Co, și a fost deschisă oficial pe 24 septembrie 2019.

Fabrica Smart Wood din Onești dispune de ultima tehnologie în domeniu aducând o rată înaltă de valoare adăugată materiei prime.

Grupul francez Smart Wood este lider mondial în producția de bețișoare din lemn destinate industriei alimentare (înghețată și băuturi fierbinți). În cadrul grupului activează 7 fabrici de producție, 2 companii de distribuție și 1 grup de cercetare și dezvoltare.

Puteți trimite CV-urile dvs. la e-mail: roxanaradu@smartwood.group (foto mare: imagine ilustrativă)