Una dintre cele mai mari companii din Onești, care numără peste 400 de salariați și desfășoară activități multiple în cultivarea și comercializarea cerealelor și oleaginoaselor, creșterea păsărilor, morărit și panificație, patiserie și cofetărie și alimentație publică, are mai multe poziții disponibile la început de an.

Grup Șerban Holding din Onești lucrează aproape 13.000 de hectare în județele Bacău și Vaslui, dintre care 600 de hectare irigate, suprafață care se va tripla în 2021, după cum susțin reprezentanții companiei.

În contextul dezvoltării și expansiunii companiei, Grup Șerban Holding urmărește angajarea unor noi membri, adresându-se deopotrivă persoanelor cu studii superioare, cât și persoanelor cu studii medii. Câteva dintre joburile disponibile în cadrul Grup Șerban Onești: tehnician IT, economist, șef siloz, brutar, cofetar, laborant, etc.

În cazul tuturor posturilor se oferă contract pe perioadă nedeterminată, pachet salarial și bonus de performanță motivante, oportunități de creștere a veniturilor, etc.

Grup Șerban Holding este una dintre cele mai de succes afaceri din țară. Businessul Şerban, care și-a început activitatea în 1994, fiind un grup de firme cu capital sută la sută românesc, operează în prezent şapte companii şi are peste 12.000 de hectare cultivate cu cereale şi oleaginoase, trei ferme de creştere a puilor şi cinci băcănii, potrivit datelor de pe propriul site.

Grup Șerban Holding în cifre:

/6 domenii de activitate;
/peste 400 de angajați;
/3 ferme de creștere a puilor;
/5 magazine sub brandul Băcănia Șerban;
/100 tone/24 ore capacitate de măcinare a grâului;
/7 tone/h capacitate producție Fabrică de Nutrețuri Combinate (FNC);
/peste 12.000 ha de culturi;
/peste 130.000 de tone capacitate totală de depozitare a cerealelor și plantelor oleaginoase
/20 tone/24h capacitate de producție panificație-patiserie;
/400 tone/oră – capacitate de recepție a cerealelor și 1800 tone/24h – capacitate de uscare a cerealelor. (foto: google.com/maps)