Viitorul Curița a ratat promovarea în Liga a 3-a, după ce a pierdut, scor 3-4, și meciul retur cu ACS Sănătatea Darabani, după 0-1 în tur. Cășunenilor le-au fost fatale începuturile de meci, în care au primit nu mai puțin de patru goluri, unul la Darabani și trei „acasă”.

Jurnaliștii UNU PE TROTUȘ vă țin la curent cu cele mai importante evenimente de la meciul Viitorul Curița – ACS Sănătatea Darabani, în timp real. Partida este găzduită de stadionul CSM, din Onești.

Ora 15.40 – jucătorii lui Costică Ene au sosit la stadion și inspectează gazonul. Deja în tribune au început să apară primii spectatori, deși până la startul meciului mai sunt aproape două ore.

 

Ora 15: 51 – consilierul oneștean Constantin Florian a ajuns și el la meci, împreună cu fostul consilier Ștefan Martin. Cei doi se întrețin cu antrenorul Viitorului, Costică Ene.

Ora 16.00 – Cu fix o oră și jumătate înaintea debutului meciului, au sosit la stadion și jucătorii formației din Darabani. Aceștia au venit cu un microbuz, iar după ce și-au lăsat bagajele cu echipamentele în vestiar, au trecut la inspecția gazonului.

Ora 16.39: La stadion au ajuns și suporterii dărăbăneni. Sunt circa 150 și au venit dotați cu vuvuzele și alte accesorii de făcut zgomot. Galeria echipei din Curița se lasă așteptată.

Minutul 6 al meciului – Răzvan Cărăbuș a dejucat pasul la ofsaid al apărării Viitorului, a scăpat singur cu portarul și a deschis scorul: 0-1.

Min. 9 și 10 – Cărăbuș face tripla în numai 10 minute, uluitor!, și rezolvă ecuația calificării! Sănătatea conduce cu 3-0!!!

Min. 33 – Silviu Socaciu înscrie cu un șut la firul ierbii, în drepta portarului, chiar lângă bară: 1-3, și renasc speranțele cășunenilor.

Min. 37 – arbitrul întâlnirii dictează o scurtă pauză de hidratare.

Min. 39 – Silviu Socaciu ratează o ocazie uluitoare, din mijlocul careului! Un minut mai târziu, Rareș Mihalache apare și el la finalizare, dar botoșănenii respin în ultimul moment în corner! Curița și-a mai revenit, după un start de meci absolut dezastruos!

Min. 45 – Prima repriză se încheie cu scorul de 3-1 în favoarea echipei din Darabani, dar Viitorul stă numai în jumătatea adversă de teren.

Min. 50 – Viitorul se apropie la numai un gol diferență, 2-3, prin golul înscris de Ștefan Irimia! Imediat după aceea, oaspeții scot o minge de pe linia porții!

Min. 54 – Vlad Grigore face o greșeală incredibilă și-i permite lui Ghiorghiciuc să scape singur-singurel cu Sitaru, dar portarul Curiței nu se duce pe fenta adversarului și plonjează la picioarele acestuia, furându-i balonul!!! Intervenție magistrală! Dacă se făcea 2-4, promovarea era ca și jucată.

Min. 72 – Bogdan Corman face 3-3 și urmează 20 de minute de foc, în care Curița trebuie să mai înscrie de două ori pentru a obține promovarea!

Min. 77 – Curița ratează o ocazie uriașă, mingea cade pe transversala porții adverse!!!

Min. 82 – S-a terminat totul pentru Viitorul Curița! Mai întâi Corman a primit al doilea galben și a fost eliminat, apoi, la faza imediat următoare Adrian Ghiorghiciuc a înscris pentru Sănătatea: 3-4!