Viitorul Curița s-a impus, în această după-amiază (n.r. – sâmbătă, 5 mai), pe terenul CSM din Onești, în fața Voinței Gârleni, una dintre cele două echipe care reușiseră să-i învingă pe băieții lui Costică Ene în acest sezon competițional.

Dacă în turul de la Gârleni a fost 1-0 pentru gazde, printr-un gol marcat în al cincilea minut de prelungire, pe stadionul CSM din Onești victoria le-a revenit băieților lui Ene, după un meci solicitant.

Viitorul Curița s-a impus cu scorul de 2-0, marcând câte un gol pe repriză, însă a fost necesară o risipă de efort suplimentară din partea lui Adi Gheorghiu (intrus după pauză) și a celorlalți “verzi”, în fața unui adversar destul de incomod (nu degeaba Gârleniul ocupă locul 5).

Folia a deschis scorul în minutul 33, cu o lovitură de cap din interiorul careului, după o lovitură liberă de pe partea dreaptă.

Tudor Tudorache a stabilit scorul final, 2-0 pentru Viitorul, înscriind din apropiere după  ce mingea a revenit din bara transversală, unde fusese trimisă de un jucător advers, într-o încercare eșuată de a îndepărta pericolul (foto mare). Execuția fundașului de la Gârleni l-a derutat pe portarul oaspeților, care nu a mai putut interveni.

În afara celor două goluri, Viitorul a mai avut câteva ocazii, nu însă foarte multe, cum ne-a obișnuit, echipa din Gârleni fiind, de departe, cel mai bine “legat” adversar pe care l-a avut de înfruntat Curița în acest retur.