Guvernul Ludovic Orban a numit un nou prefect în județul Bacău în persoana lui Liviu Miroșeanu, membru PNL aflat în politică încă de la începutul anilor ’90.

În vârstă de 50 de ani, Liviu Miroșeanu (foto, în mijloc) este în momentul de față consilier județean și consilier la Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară.

Timp de 4 ani, între 2004 și 2008, Liviu Miroșeanu a fost deputat din partea Alianței DA (PNL – PD).

“Sunt foarte onorat să reprezint Guvernul Orban în județul Bacău, într-o perioadă extrem de dificilă pentru România. Îmi doresc să inițiez discuții pentru crearea Consiliului Consultativ al Oamenilor de Afaceri din județul Bacău, organism pe care autoritățile locale să-l consulte la stabilirea strategiei de dezvoltare economică a județului”, a spus noul prefect pentru zdbc.ro.

Prefectul înlocuit, Valentin Ivancea (foto, stânga), a spus: “Am predat mandatul de prefect al județului Bacău cu sentimentul datoriei împlinite. Se spune că întotdeauna e loc de mai bine.
Convingerea mea este că, alături de colegii din Prefectura Bacău, am facut tot ce ne-a stat în putință pentru a servi interesului cetățenilor, în respect față de lege. Am încheiat un capitol din activitatea mea administrativă la capătul căruia sunt cu inima împăcată. Mulțumesc tuturor pentru susținere și urez succes noii conduceri a Prefecturii Bacău!”