CSM București a ratat, în mod surprinzător, titlul de campioană națională la handbal feminin în întrecerea rezervată junioarelor I, după ce a fost învinsă în ultimul act al turneului final de la Turda de CSM Tg. Mureș.

CSM București a pierdut finala cu 28-30, dar chiar și așa trei dintre jucătoarele pregătite de Gavril Kozma tot au fost incluse în echipa turneului, obținând patru premii individuale.

Printre acestea se regăsește și oneșteanca Ștefan Jipa (foto stânga), care a fost desemnată cel mai bun pivot al întrecerii.

Ștefania Jipa a început să practice handbalul de performanță la clubul OK Sport Onești, sub îndrumarea profesorilor Adrian Sava și Corneliu Sburlan, după care a fost transferată de CSM București, ai căror scouteri au remarcat-o la diverse turnee din țară.

Finanțat de Primăria Capitalei, CSM București nu are un an prea bun, eșecul de la junioare I fiind întregit de cel înregistrat în întrecerea senioarelor, unde Cristina Neagu și compania au pierdut duelul cu CSM Rm. Vâlcea. (foto: facebook.com / CSM București Handbal)