La data de 16 martie a.c., în urma investigațiilor efectuate, polițiștii din Oneşti au identificat patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 25 şi 43 de ani, toţi din localitate, bănuiţi de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi ameninţare.

În urma probatoriului administrat s-a stabilit că, în seara zilei de 16 martie a.c., cei patru tineri s-ar fi lovit reciproc, în timp ce se aflau pe strada Oituz ,din municipiul Oneşti, moment în care, bărbatul de 42 de ani l-ar fi ameninţat cu un pistol cu bile pe tânărul de 25 de ani. Pistolul este o armă neletală, deţinută legal, de care nu s-a făcut uz în timpul conflictului.

Cei patru bărbaţi au fost conduşi la poliţie pentru audieri, iar arma şi cele opt cartuşe au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

La data de 22 martie a.c., poliţiştii l-au reținut pentru 24 de ore pe bărbatul de 35 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi ameninţare şi l-au introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bacău.

Cercetările continuă. (sursa: IPJ Bacău; foto: imagine ilustrativă)