Ionuț Iftimoaie se află în război total după ce și-a ridicat o construcție în Bacău! Fostul kickboxer și-a dorit un mall, însă l-a clădit ilegal, spune Daniel Adobriței, dezvoltatorul imobiliar care are două blocuri lângă construcția lui Iftimoaie, scrie cancan.ro.

Afectat de presupusa nerespectare a distanței dintre clădiri, Daniel Adobriței s-a adresat presei. Mărturisește că vrea să-l demaște pe Ionuț Iftimoaie și îi adresează acestuia cuvinte grele. Totodată, Ionuț Iftimoaie își spune, la rândul său, partea sa de poveste în scandalul momentului!

După ce Ionuț Iftimoaie a decis să se retragă din ringurile de bătaie și să se stabilească definitiv în Comănești, se confruntă cu o serie de probleme privind procesele deschise pe numele său. Mai exact, după ce a decis să-și construiască un mall în locul său natal, fix lângă două blocuri unde credea, probabil, că nu va avea nicio bătaie de cap, fostul kickboxer s-a „lovit” de oponența lui Daniel Adobriței, dezvoltatorul imobiliar al blocurilor în cauză. La mijloc ar fi, de fapt, o serie de nereguli după care s-ar fi ghidat Iftimoaie atunci când a decis să realizeze construcția.

Daniel Adobriței, dezvoltatorul imobiliar al blocurilor situate lângă construcția lui Iftimoaie, își dorește ca fostul concurent de la Survivor să-și demoleze clădirea.

„Eu am cele două blocuri de lângă cașcarabeta ăstuia, mall-ul Iftimoaie. Sunt dezvoltator, sunt blocuri P+8, iar ăsta s-a apucat și a construit lângă mine total ilegal. Am proces verbal de la Inspectoratul de Stat în Construcții, de la Bacău, în care i-a descoperit toate ilegalitățile. Procesul acela verbal a ajuns la ISU Bacău. Cei de la ISU Bacău, începând cu vreo doi colonei și nu știu care mai sunt, au venit în inspecție și și-au dat seama că mall-ul lui Iftimoaie nu respectă distanțele legale și cu incendiu… exact ca în cazul Colectiv. Identic (…)”, a declarat Daniel Adobriţei.

Ionuț Iftimoaie spune cum stau lucrurile din punctul său de vedere și recunoaște că a fost amendat pentru că a funcționat fără autorizație de securitate la incendiu.

„Firma lui Daniel Adobriței a ridicat niște blocuri lângă mall-ul meu, blocuri care nu mai au autorizație de construcție din 2007, cred. Nu sunt finalizate, nu sunt recepționate, ei au firma în faliment. Sunt foarte supărați că eu am dezvoltat un centru comercial la ieșirea din oraș. Distanțele sunt cele legale. Clădirea respectivă nu a suferit niciun fel de modificare față de cum a fost proiectul, iar legat de funcționarea fără autorizație de securitate la incendiu, aceasta a fost verificată, a fost amendată pentru asta, este în curs de obținere a autorizației, este contract semnat cu firma pentru a face chestia asta, așa cum sunt foarte, foarte multe clădiri, inclusiv de-ale statului, care în momentul de față funcționează fără această autorizație. Legea a permis ca până în decembrie 2022 să se funcționeze pe baza unei declarații pe propria răspundere (…)”, a spus Iftimoaie. (foto: cancan.ro)

CITEŞTE DECLARAŢIILE COMPLETE ALE CELOR DOI ŞI ARTICOLUL INTEGRAL PE CANCAN.RO