Demarat la începutul lunii martie, proiectul de investiții constând în amenajarea de noi spații de producție și depozitare și noi capacități de producție, realizat exclusiv din fonduri proprii, a fost finalizat cu succes la fabrica de biscuiți Croco Onești.

Croco Onești continuă să se extindă. Societatea controlată de omul de afaceri Damian Mereu a finalizat cel mai important proiect desfășurat anul acesta, și anume amenajarea de noi spații de producție și depozitare și a noi capacități de producție.

Totul s-a desfășurat conform planului, și nu trebuie neglijată nici componenta socială a investiției în condițiile în care cel mai mare producător român de biscuiți și sticksuri a creat, numai anul acesta, 200 de noi locuri de muncă.

În acest fel, Croco a ajuns să aibă astăzi unu număr de 460 de salariați, devenind printre primii angajatori din județ.

Tot în acest an, Croco și-a îmbogățit gama de produse după ce a scos pe piață grisinele cu susan și in, cu chimen și susan și cu rozmarin și oregano, crakers pizza 150g și biscuiții cacao cu cremă de vanilie.

Din acest motiv, prezența constantă a Croco în Top 500 companii românești, după rezultatele financiare, realizat an de an de revista Forbes, este pe deplin justificată.

În cel mai recent dintre acestea, dat publicității în urmă cu puțin timp, Croco ocupă locul 46, raportând următoarele cifre (la nivelul anului 2016): 136,9 milioane de lei – cifră de afaceri și 37,8 milioane de lei – profit.

Nu în ultimul rând, ca o recunoaștere a meritelor sale, managerul general al Croco, Damian Mereu, a fost inclus de revista Forbes în topul “100 cele mai importante personalități de business din Româniaalături de alte nume importante care au marcat economia românească precum frații Pavăl (Dedeman), Radu Timiș (Cris-Tim), Raul Ciurtin (Albalact) ori frații Mihai (Fan Curier).