Un bărbat de 51 de ani din localitatea Puiești, județul Buzău, este suspectat de polițiști că a ascuns cadavrul mamei sale, în vârstă de 90 de ani, ca să-i poată încasa pensia, notează observatornews.ro.

Totul a ieșit la iveală după ce poștașul a constatat că, în ultimele luni, doar fiul iese la poartă ca să primească pensia mamei sale. Acestuia i s-a părut suspect că nu a mai văzut-o pe mama bărbatului din primăvară, așa că a anunțat poliția.

„Poliţiştii Secţiei 8 Râmnicelu au fost sesizaţi direct de către factorul postal din comuna Puieşti despre faptul că, de mai multe luni nu a mai observat o bătrână de 90 ani. Din primele verificări a rezultat că bătrâna ar fi decedată din primăvara acestui an, iar fiul său, de 51 ani, cunoscut ca şi consumator de alcool, a dus-o în gradina casei şi a acoperit-o cu vegetaţie, pentru a încasa pensia în continuare”, se arată într-un comunicat al IPJ Buzău

O echipă de la Investigații Criminale a mers la domiciliul bărbatului pentru stabilirea situației de fapt. Primele informații arată că nu au existat sesizări referitoare la acte de violență în familie.