Primarul municipiului Onești, Nicolae Gnatiuc, a anunțat în această dimineață că a semnat ordinul de începere a lucrărilor de reabilitare la Grădinița cu Program Prelungit Nr. 14. Costul lucrărilor este de 2 milioane de lei, dintre care1,8 milioane de lei sunt fonduri nerambursabile.

“Ziua bună se cunoaşte de dimineaţă!
Astăzi am semnat Autorizaţia de construire, Ordinul de începere pentru execuţia lucrărilor şi Ordinul de începere pentru serviciile de dirigenţie de şantier pentru obiectivul investiţional “Reabilitare Grădiniţa cu program prelungit nr. 14 în municipiul Oneşti”. Realizată în cadrul Programului Naţional de Dezvoltare Locală II, investiţia are o valoare totală de 2.072.802,09 lei, iar prin Contractul de finanţare nerambursabilă se suportă suma de 1.890.490,74 lei. Contractul de proiectare şi execuţie lucrări a fost încheiat între Municipiul Oneşti în calitate de beneficiar şi Asocierea SC MINIDAV SRL, SC BAC COSADA SRL şi SC TRUST PROIECT SRL în calitate de executant.
Proiectul îşi propune o reabilitare şi modernizare completă a întregii clădiri a grădiniţei, precum şi realizarea unor amenajări care ţin de sănătatea utilizatorilor şi siguranţa în exploatare a clădirii.
Durata de realizare a lucrărilor este de 12 luni de la data semnării ordinului de începere.
Mult succes şi spor la muncă!”, este mesajul postat de primarul Gnatiuc, pe pagina personală de Facebook.