Un incendiu puternic a distrus o casă și mai multe anexe dintr-o gospodărie din satul Secuieni, comuna Secuieni, județul Bacău. La sosirea pompierilor, flăcările cuprinseseră patru anexe, pe o suprafață de 150 mp, dar și acoperișul casei, pe o suprafață de circa 40 mp.

„În data de 05 iunie a.c., pompierii băcăuani au fost solicitați să intervină în comuna Secuieni, sat Secuieni pentru lichidarea unui incendiu ce se manifesta la mai multe anexe ale unui singur proprietar.

De urgență, la locul indicat s-au deplasat mijloace din cadrul Detașamentului de Pompieri Bacău, respectiv trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD.

La sosirea forțelor de intervenție, incendiul se manifesta cu flacără, la nivelul a patru anexe gospodărești pe o suprafață de aproximativ 150 mp și la nivelul acoperișului casei de locuit, pe o suprafață de aproximativ 40 mp.

În urma acestuia au ars anexele și acoperișul locuinței pe suprafețele menționate, bunurile depozitate în interiorul acestora și au fost afectate două proprietăți învecinate.

Din cercetările efectuate la fața locului, cauza probabilă de producere a incendiului este coșul de fum deteriorat”, a declarat Ema Tereş, purtătorul de cuvânt al ISU Bacău. (foto: imagine ilustrativă)